Posting Timestamps Don't Appear

The place for suggestions, complaints, bug reports, and anything else related to this message board

Moderator: Eric's Moderator Brother

iamroch
Posts: 318
Joined: Mon 08 Dec, 2003 04:11 pm
Location: Pasco, WA
Contact:

Posting Timestamps Don't Appear

Postby iamroch » Wed 19 Apr, 2006 11:59 am

Jeff,

On my home computer the timestamps for posts are not there, but on other computers they do appear. The only difference that I know of is that at home I have IE 7 Beta 2. Do you know if there is a conflict?

It's not a big deal, but it helps to be able to put posts in context sometimes.

Thanks for any info you can give me.

Kelly
Indifference. It takes 43 muscles to frown and 17 to smile, but it doesn't take any to just sit there with a dumb look on your face.
-------------
The Mrs.' blog

User avatar
Eric's Fat Brother
Posts: 2964
Joined: Tue 13 Aug, 2002 03:21 pm
Location: Pleasant Grove, UT
Contact:

Postby Eric's Fat Brother » Wed 19 Apr, 2006 12:30 pm

I haven't used IE7. I know Jason has it installed, so when he reads this, I'm sure he will check and see if he has the same issue.
Jeff J. Snider
"I'm crazy but I get the job done."
***
My NEW weight-loss blog

iamroch
Posts: 318
Joined: Mon 08 Dec, 2003 04:11 pm
Location: Pasco, WA
Contact:

Postby iamroch » Wed 19 Apr, 2006 04:41 pm

Thanks.
Indifference. It takes 43 muscles to frown and 17 to smile, but it doesn't take any to just sit there with a dumb look on your face.

-------------

The Mrs.' blog

User avatar
Jason Leslie Wright
Posts: 1332
Joined: Wed 11 Sep, 2002 10:29 am
Location: Provo, Utah
Contact:

Postby Jason Leslie Wright » Wed 19 Apr, 2006 11:53 pm

For some reason it is getting rid of the row above and below each post...this includes the time, quote button, email button, pm button, and profile button. It worked fine in Beta 1 of IE 7. I know that Microsoft is trying to make their browser more compliant standard but they need to do better than this.
<a href="http://family.jasonlwright.com/"><b><i>I got a blog...</i></b></a>

User avatar
Eric's Fat Brother
Posts: 2964
Joined: Tue 13 Aug, 2002 03:21 pm
Location: Pleasant Grove, UT
Contact:

Postby Eric's Fat Brother » Thu 20 Apr, 2006 12:13 am

I will have to try to figure out what the problem is when I have some spare time, I guess.
Jeff J. Snider
"I'm crazy but I get the job done."
***
My NEW weight-loss blog

User avatar
Jason Leslie Wright
Posts: 1332
Joined: Wed 11 Sep, 2002 10:29 am
Location: Provo, Utah
Contact:

Postby Jason Leslie Wright » Thu 20 Apr, 2006 06:44 am

Eric's Fat Brother wrote:I will have to try to forget all about this error and hope that Microsoft is smart enough to fix their browser before they really release it because Firefox is all that reall matters.
<a href="http://family.jasonlwright.com/"><b><i>I got a blog...</i></b></a>


Return to “Website Support Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests